Algemene voorwaarden

1. Inleidende bepalingen

In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder:

Bookaparadise.com B.V.: het bedrijf dat tussen de huurder en de huiseigenaar bemiddelt bij het sluiten van de huurovereenkomst.

Kantooruren: 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 uur

2. Aanvraag tot reservering

Een aanvraag tot reservering wordt standaard maximaal twee dagen in optie genomen. Wanneer er binnen die twee dagen geen definitieve reservering heeft plaatsgevonden behoudt de verhuurder zich het recht voor om de woning aan een andere partij te verhuren.

3. Reservering

Uw reserveringsaanvraag is definitief zodra die door ons schriftelijk per email aan u is bevestigd.

4. Betaling

Bij reservering wordt een aanbetaling van 30% van de reserveringssom gevraagd. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan.

5. Annuleringsvoorwaarden

Wij raden u altijd aan om een reisverzekering af te sluiten bij uw vertrouwde verzekeringsmaatschappij.

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd door de huurder, zijn annuleringskosten verschuldigd:

  • Bij annulering +42 dagen (6+ weken) vóór aankomst: geen kosten aan verbonden.
  • Bij annulering 28-42 dagen (4-6 weken) vóór aankomst: 30% van het huurbedrag.
  • Bij annulering 7-28 dagen (1-4 weken) vóór aankomst: 50% van het huurbedrag.
  • Bij annulering 1-7 dagen (0-1 week) vóór aankomst: 75% van het huurbedrag.
  • Bij annulering op de aankomst dag of no show: 100% van het huurbedrag.

De annuleringskosten worden berekend exclusief eindschoonmaak, linnenservice, borg, kinderstoeltjes en transfers.

6. Annulering door verhuurder

In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan verhuurder de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: – dat het huis niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door (natuur)rampen) – dat het huis niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van het huis door de verhuurder) of een dubbel geplaatste reservering. In dit geval gaat verhuurder over tot terugstorting van de reeds geheel of gedeeltelijk betaalde huurkosten zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de (mede)huurder zelf gereserveerd (bijvoorbeeld: vliegtickets, autohuur, bootovertocht, bus-/treinreizen e.d.).

7. Aanspraakelijkheid

U logeert in onze woning op eigen risico, d.w.z. wij, Bookaparadise.com B.V., zijn op geen enkele wijze aansprakelijk en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de door u geleden schade en of letsel opgelopen in ons huis of op ons terrein, in welke vorm dan ook. Bij schade aan onze eigendommen hoger dan het bedrag van de borg, treed de Algemene Wet op Aansprakelijkheid in werking en kan de schade afgehandeld worden via de Aansprakelijkheidsverzekering.

8. Gebruik

U dient de inventaris van het huis in dezelfde staat achter te laten zoals u het aantrof ten tijde van uw aankomst. Het wordt op prijs gesteld aangebrachte (kleine) schade direct te melden bij de de beheerder en Bookaparadise.com B.V..

9. Borg

Per verblijf dient U een borg te betalen. Aan het einde van uw verblijf wordt dit bedrag binnen 2 weken weer naar u terug overgemaakt minus eventuele kosten.

10. Huisdieren en roken

Huisdieren zijn niet toegestaan. Ook is het verboden te roken binnen de woning. Hiervoor houden wij het recht om een 300€ schadevergoeding te claimen uit de betaalde borg.

11. Geen rechten ontlenen

Aan de informatie, foto’s, afbeeldingen en doorlinks zoals vermeld op de website van Bookaparadise.com B.V. kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Bonaire Exclusief
©2023 Bonaire Exclusief
Landdrostdreef 124
1013 SK, Almere
Nederland
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.