Wat is er te doen met Oud & Nieuw op Bonaire?

Dit jaar sluiten we niet alleen het jaar af, maar ook het decennium. Een extra feestelijk gebeuren dus! Hieronder vind je een kleine greep wat er te doen is rondom Oud & Nieuw op het eiland. Felis aña nobo! 

31 december 2019

Foodies

Bij restaurant Foodies kun op oudejaarsdag/avond terecht voor lunch en een vroeg diner (keuken sluit om 19:00 uur). Daarna ben je nog van harte welkom om te blijven proosten op het nieuwe jaar: Foodies blijft open zolang het gezellig is.

Little Havana

Start je oudejaarsavond met de altijd gezellige happy hour van Little Havana  Tussen 17:00 en 20:00 uur zijn alle drankjes voor de helft van de prijs. 

Compass

Wil je het jaar bijzonder afsluiten en het vuurwerk vanaf het water bekijken? Dat kan bij de Compass Good Times . Onder het genot van lekkere drankjes, tapas en natuurlijk champagne heb je een fantastisch uitzicht over het vuurwerkspektakel dat zich elk jaar weer op het eiland plaatsvindt. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus wacht niet te lang met reserveren.

Trocadero

Een van de nieuwste horecagelegenheden, Trocadero, sluit het jaar af met een knaller. Ferry Maat, bekend van de Soulshow, gaat er samen met DJ’s Marc von Dutch en Jeff Z een feestje van maken. Toegang is gratis, maar plekken zijn beperkt. Je kunt je via Facebook aanmelden. 

1 januari 2020

Unox nieuwjaarsduik

Op Bonaire geen koude zee en snijdende wind op 1 januari, maar wel de traditionele nieuwjaarsduik - met snert! Om 12:00 uur zal iedereen, met Unox-muts, het water induiken bij Coco Beach om het jaar fris te beginnen. Inschrijven kan vanaf 11:00 uur. 

Hang Out Beachbar

Bij de Hang Out Beachbar  kun je 2020 feestelijk starten met bubbels, oliebollen en muziek. Een traditioneel evenement waar veel mensen elk jaar weer samenkomen om te proosten op het nieuwe jaar. 

Melisa Sailing

Geen zin in een druk feest en start je 2020 liever ontspannen en rustig? Het luxe houten zeilschip Melisa   is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Plof neer op een van de loungebedden en zitplekken. Laat je door de bemanning verwennen met drankjes en hapjes, terwijl je vaart over de Bonairiaanse wateren. Tussendoor is er genoeg tijd voor een plons en om te snorkelen. Bonaire staat bekend om haar mooie zonsondergangen, wat vanaf de Melisa dan ook extra genieten is. Eten en drinken is inbegrepen.