Huurauto met 10% korting

autohuren-bonaire.nl is de voordeligste auto verhuurder op Bonaire. Bij het huren van een auto ontvangt u tevens 10% korting als u ook een accommodatie bij ons huurt. (m.u.v. last minute)

Geen eigen risico:

Koop alle schade af en boek een All-risk verzekering voor maar EUR 8,- per dag zonder eigen risico. 

Gratis haal en breng service:

Wij komen tussen 09:00 en 21:00 uur naar uw vakantiehuis en nemen u mee naar ons kantoor om de auto af te leveren. Bij vertrek levert u de auto bij ons kantoor in en dan brengen wij u naar uw vakantiehuis of rechtstreeks naar het vliegveld.

 

 

10% korting op autohuur:

Bij het huren van een auto ontvangt u 10% korting als u ook een accommodatie bij ons huurt. Vermeld het reserveringsnummer van de accommodatie bij "opmerking" onderaan het boekingsformulier.

 

 20% korting op duikactiviteiten:

Bij het huren van een auto ontvangt u 20% korting op duikactiviteiten bij Dive Factory Bonaire

Online auto reserveren

De huurperiode is van 09:00 uur tot 09:00 uur, 

De prijs is inclusief belastingen, verzekering, 2e bestuurder en vervangende auto bij schade.

Wij vragen een aanbetaling van 30% binnen 7 dagen, de rest 70% moet 21 dagen voor aankomst betaald zijn. Betalingen gaan via een Nederlandse bank.

U dient een geldig rijbewijs te hebben en minimale leeftijd is 23 jaar.

Om diefstal te vermijden wordt u vriendelijk verzocht om de deuren niet op slot te doen, geen waardevolle spullen achter te laten in de huurauto, het dashboardkastje open te laten staan.

Als er sprake is van schade dient u altijd contact op te nemen met Forensys (CRS) voor het documenteren en afhandelen van de schade. CRS is bereikbaar op +599 7179292

huurvoorwaarden