Beschrijving

In Bonaire Village is het Caribische leven op zijn mooist. Bonaire Village biedt u alles wat u nodig heeft voor maximaal leefgenot. Een ruim zwembad, tropische tuin, centraal gelegen receptie annex verhuurkantoor, met mogelijkheden van autohuur ter plaatse en korting bij gerenommeerde duikscholen. Opgezet als een tropisch dorp met uitgebreide faciliteiten is Bonaire Village een uniek project op Bonaire. Het is de ideale plek voor uw vakantie of om te overwinteren!

  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen
  • Credit card

Beoordelingen

Gemiddelde score
8,8
Zeer goed
Klantvriendelijkheid9,2
Algemene indruk8,9
Locatie8,5
Schoon8,8
Prijs / kwaliteit8,4
Kindvriendelijk8,1
WiFi8,9

Village V23

4 juli 2022 | Olga (NL)

Prachtige woning. Schoon!!!!! Vriendelijke beheerders

Niets

8,9

Appt. Bunita

4 januari 2021 | Nene (NL)

Leuke accomodatie, groot genoeg voor onze gezin.

Te warm in de woonkamer. Ik vind dat een airco geplaatst kan worden in de woonkamer of meer ventilatoren.

7,5

fantastisch huisje met veel comfort

29 juli 2020 | Yoni (NL)

de twee badkamers, de uitrusting van de keuken, de grootte van het huisje, fijne bedden

De tuin mag wel wat onderhouden worden. Ik miste kussens op de ligbedden buiten

Dank voor uw reactie, wij zullen aandacht aan de tuin en kussens geven.

8,8

Een prettige door groen omgeven woning.

10 maart 2020 | Robert (NL)

De beplanting rondom de woning zorgt voor extra privacy, wat erg prettig is. Het comfort van de woning is prima, alhoewel een iets comfortabelere bank en zitstoel(en) wel gewenst zouden zijn. De keuken is verder van alle benodigdheden voorzien en er is ook voldoende kastruimte in de woning aanwezig. De bedden bieden voldoende comfort. De woning staat op een aangenaam park dat prima wordt onderhouden en vlakbij het centrum van Kralendijk ligt. De kleine supermarkt, die pal naast het park ligt, zorgt ervoor dat je snel iets in huis kan halen. Daarnaast zijn de beheerders van het park snel ter plekke als er iets aan hand is.

9,4

Heerlijke tijd gehad

28 februari 2020 | Richard (NL)

Fijn nieuw resort met aardige beheerders en en prima autoverhuurkantoor!

Niets op aan te merken

10,0

Pagina's

Kaart & omgeving

Kralendijk

Kralendijk is de hoofdplaats van het Nederlandse eiland Bonaire, dat tot 2010 behoorde tot de Nederlandse Antillen.

Het is met 18500 inwoners ook de grootste plaats van het eiland. De naam is afgeleid van het daar aanwezige koraalrif en wordt sinds circa 1840 gebruikt. De lokale bevolking noemt de stad ook wel Playa, wat strand betekent.

Het is een kleine, rustige stad met veel pastelkleurige gebouwen. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Voor de boulevard liggen plezierjachten die Bonaire bezoeken voor anker. Het aan de zuidkant gelegen 17e-eeuwse Fort Oranje is gebouwd ter verdediging van Bonaire. Aan de noordkant van het fort is het oude (gele) gouverneurshuis, waar nu de eilandsraad gevestigd is, en het douanekantoor te vinden. De stad beschikt verder over een jachthaven en een voetbalstadion. Ook is er een romaans paviljoen dat gebruikt wordt als fruitmarkt.

Afstanden

  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 800 m
  • Winkels: 800 m
  • Zwembad: 10 m

Bijzonderheden

De appartementen op Bonaire Village hebben allemaal een moderne maar typisch Caribisch architectuur. Traditionele elementen zoals verborgen dakgoten en afvoeren zijn gecombineerde met tijdloze stijl elementen. Bij de appartementen aan de noordkant betreft het een combinatie van 2 op de begane grond en 2 op de verdieping. Bij het andere gebouw is het appartement gesitueerd op de begane grond. Het 1 slaapkamer appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en slaapkamer. Op de begane grond grenst de porche aan de gemeenschappelijke tuin, op de verdieping heeft elk appartement een eigen balkon. De slaapkamer is standaard uitgerust met airconditioning en plafond-ventilator. De appartementen op de verdieping hebben een open plafond met de indrukwekkende balkenconstructie zichtbaar, zodat men een ruimtelijk gevoel heeft.